Charlotte Braat-Nouwens

Research Consultant

De loopbaan:

Charlotte Nouwens (1985) is in 2008 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en rondde haar master Financial Economics cum laude af. Eerder behaalde ze haar bachelor Economie en Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht.
Al tijdens haar studie was zij actief als consultant in de IT sector en met haar diploma’s op zak is Charlotte gaan werken bij Deloitte Consulting. Binnen de Strategy praktijk (tegenwoordig Monitor Deloitte) heeft zij zich gespecialiseerd in de strategische front-end van grote transformaties in de consumer business en TMT industrie. Inhoudelijk lag hierbij de focus op de advisering omtrent de impact en mogelijkheden van (online) digitalisering, new business models en new tech in bredere zin.
Inmiddels 7 jaar werkervaring rijker kreeg de passie voor mensen toch de voorkeur boven cijfers en heeft Charlotte in de werving en selectie haar match gevonden.
Gedeeld blijft de passie om in teams samen te werken en klant verwachtingen te overtreffen door middel van sterke business sense, conceptueel denkvermogen, het kunnen bouwen van langdurige relaties en solide project management skills.

De persoon:

Charlotte staat bekend als een intelligent en sociaal persoon. Naast een talenknobbel heeft zij een passie voor cijfers en is zij dol op het stroomlijnen en optimaliseren van zaken. Daarbij legt zij een sterke focus op het leveren van toegevoegde waarde en kwaliteit aan de mensen om haar heen (zowel privé, als op het werk). Charlotte haalt er voldoening uit om mensen te helpen iets nieuws te gaan doen, to dare to be different. Ze helpt graag mensen boven zichzelf uit te stijgen. In haar eigen woorden, “door hun problematiek op een resonerende manier te verwoorden, maar tegelijkertijd te benaderen vanuit een verfrissend perspectief”. Op deze manier is zij in staat om kandidaten te doorgronden en klanten te begeleiden in het vinden van de juiste kandidaat voor een specifieke functie.

Follow the Executive Network

Contact

Landgoed “Het Huis met het Blauwe Dak”
Rijksstraatweg 426
2243 CH Wassenaar
T. 070-5121933
E. info@executivenetwork.nl
BTW. NL 8214.33.167.B.01

Google Map of Rijksstraatweg 426,Wassenaar