Elisabeth van Ebbenhorst Tengbergen

Research Consultant

De loopbaan
Elisabeth (1974) behaalde in 1993 haar Baccalauréat in Tokio en rondde in 1999 haar studie International Business aan de Rotterdam University of Applied Science (HES) af. In 2012 volgde ze de opleiding Strategisch Accountmanagement van de ISAM (Erasmus Universiteit Rotterdam).

Ze startte bij PwC als Tax Consultant in 1999, binnen de International Assignment praktijk. De lijn van internationale B2B dienstverlening heeft zich verder voortgezet met haar overstap naar Crown Relocations in de rol van Manager Relocation Services Nederland. In 2008 deed Elisabeth haar intrede in de wereld van Executive Search bij Amrop als research consultant. Na drie jaar vond ze een nieuwe uitdaging in een internationale management rol bij Harmony Relocation Network (transport & logistiek), op HQ in Nederland. In 2017 koos Elisabeth voor het ondernemerschap, met als doel het professionaliseren van handyman-diensten. Na deze waardevolle ervaring is ze terug in de wereld van Executive Search, als Research Consultant bij The Executive Network.

De persoon
Menselijke interactie, het succes van teams en organisaties, het lerende vermogen van de mens zijn onderwerpen die Elisabeth intens boeien. De menselijke component, de afwisseling en de projectmatige aard van Executive Search maken dit voor haar het ideale vak. Hoe kunnen concrete uitdagingen op effectieve en plezierige wijze het hoofd worden geboden, is een vraag die Elisabeth bezig houdt.

Follow the Executive Network

Contact

Landgoed “Het Huis met het Blauwe Dak”
Rijksstraatweg 426
2243 CH Wassenaar
T. 070-5121933
E. info@executivenetwork.nl
BTW. NL 8214.33.167.B.01

Google Map of Rijksstraatweg 426,Wassenaar