Meike Beeren

Partner

De loopbaan
Meike Beeren (1971) studeerde in 1995 af aan de TU in Delft, faculteit bouwkunde. Elk gebouw zou volgens haar met het ambitieniveau van ‘eeuwigheidswaarde’ ontworpen moeten worden. Naar eigen inzicht ontbeerde ze het talent zoals dat van een van haar favoriete voorbeelden: Frank Lloyd Wright. De Amerikaanse architect die zich voornamelijk liet inspireren door de geometrie, natuur en de Japanse architectuur. Post doctoraal besloot ze daarom ter verbreding bedrijfskunde aan de Nyenrode Business University te studeren.
Na een reis door Azië, Australië en Nieuw-Zeeland startte ze in 1996 bij Ahold Vastgoed. Om drie en een half jaar later in verschillende commerciële functies binnen de Ahold werkmaatschappijen Gall&Gall en Etos (Apotheek) aan de slag te gaan.

Met haar ervaring in vastgoed, business development en retail besloot ze samen met Quirijn Bolle eind 2005 te gaan werken aan de oprichting van Marqt. Om aan te tonen dat een food marktplaats voor enkel ‘goed’ tot stand gekomen producten, als verbindende schakel tussen consument en producent, ook financieel duurzaam is. En daarmee een bijdrage te leveren aan een gezonder en eerlijker voedsel systeem, voor alle in 2050 voorspelde negen miljard mensen. Zodat de planeet ons ook daarna nog eindeloos van goede voeding kan voorzien.

Marqt is opgericht door en voor de maatschappij. Na opening van de eerste vijftien winkels in vier steden droeg ze het stokje van CEO over.

 

De persoon
Met de keuze voor TEN per 3 september 2018 beoogt Meike kennis te delen met missie gedreven organisaties en hun ‘conscious leaders’. Ze zet graag met verbindend enthousiasme haar opgebouwde netwerk in voor alles en iedereen die volhardende bereidheid toont om met grote of kleine impact de rug recht te houden voor een sterkere wereld.

Menselijke analyses boeien Meike oneindig. Om te komen tot de kern van de werkelijke motivatie. Op zoek naar de aanstekelijke honger naar ‘beter’. Van leiders met een hoog bewustzijn van hun eigen ‘circle of influence’, aanvoerders van ‘make believe’. Bereid het onbekende pad op slimme wijze te verkennen, risico’s te nemen en fouten te maken.

Follow the Executive Network

Contact

Landgoed “Het Huis met het Blauwe Dak”
Rijksstraatweg 426
2243 CH Wassenaar
T. 070-5121933
E. info@executivenetwork.nl
BTW. NL 8214.33.167.B.01

Google Map of Rijksstraatweg 426,Wassenaar