Olivier Kist

Partner

De loopbaan
Olivier Kist (1972) studeerde in 1997 af aan de Rechtenfaculteit van de Rijks Universiteit Leiden.
Direct na zijn studie begon hij bij AEGON waar hij uiteindelijk in 14 jaar diverse functies heeft gehad. Na de eerste periode het vak leren – levensverzekeringen, pensioenen – is hij direct bij de start van de worksite-marketing formule van AEGON betrokken geraakt. Vanaf 1999 eerst verantwoordelijk voor de marketing, vervolgens voor de buitendienst en daarna als directeur van dit AEGON-onderdeel.
Rond 2003 heeft Olivier mede vormgegeven aan de compliance-organisatie binnen AEGON Nederland. Vervolgens heeft hij twee jaar voor AEGON in Parijs gewoond en gewerkt bij een partner van AEGON, La Mondiale, de grootste collectieve pensioenverzekeraar van Frankrijk.
Na terugkomst in Nederland in 2005 is Olivier teruggekeerd naar de commercie binnen collectief pensioen. Eerst was hij verantwoordelijk voor de actuariële consultants, marketing en diverse projecten. Laatstelijk was Olivier binnen AEGON verantwoordelijk voor het accountmanagement op de grote pensioencontracten van AEGON Nederland.

De persoon
Olivier vindt het heerlijk om contacten met mensen te hebben. Hij heeft een nieuwsgierige aard, wil alles weten van een ander en heeft de wonderlijke eigenschap dat hij ook veel onthoudt van een ander. Waarom sommige mensen wel succesvol zijn en anderen niet, is een vraag die ‘natuurlijk’ in zijn systeem zit. Zijn oprechte interesse in mensen en wat hen beweegt, gecombineerd met uitdagende inhoudelijke discussies, maakt executive search en Olivier een logische match

Follow the Executive Network

Contact

Landgoed “Het Huis met het Blauwe Dak”
Rijksstraatweg 426
2243 CH Wassenaar
T. 070-5121933
E. info@executivenetwork.nl
BTW. NL 8214.33.167.B.01

Google Map of Rijksstraatweg 426,Wassenaar